Menu Sluiten

Duurzame Dekbedden


Duurzame Dekbedden

Duurzame Dekbedden

Home aanbod slaapcomfort kussens en dekbedden bedlinnen night 2017 noppe slaapcultuur ontdek ons ruime aanbod night homewear lingerie beachwear en accessoires in onze webshop pretadormir Duurzame Dekbedden informatie inwinnen Shop online menu trecompany bedomrandingen en nachttafels met een pure en hedendaagse uitstraling. Contacteer ons voor persoonlijk advies de bedden van trecompany hebben een pure uitstraling en tillen je comfort naar een hoger plan Wat verstaan we onder Duurzame Dekbedden Met eenneus voor duurzame materialenen met zorg voor vormgegeven producten. Oog voor detail en kwaliteit zijn bij trecompany vanzelfspekend. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en onze esthetiek draagt daaraan bij. Wat op dit moment mooi is moet ook mooi blijven. We dragen zorg voor een bed dat naadloos aansluit op jouw interieur terwijl het tegelijkertijd meebewet met de trends van de toekomst.

Au bon repos maison dekock depuis 1898 fr nl en welkom presentatie het bedrijf de wijk onze afdelingen beddengoed meubilair decoratie huislinnen canapes Duurzame Dekbedden prijzen en ontspanning catalogus onze merken onze catalogus 2017 catalogus ontvangen services decoratie opmeten levering conseils d entretien info gegevens vacatures parking contacteer ons ethnicraft ethnicraft een belgisch bedrijf uit de buurt van antwerpen werkt sinds midden jaren 80 met massief hout eik teak en notelaar om eigentijdse en tijdloze meubelen te maken. Hun filosofie bestaat erin eenvoudige authentieke en functionele meubelen te creeren met respect voor milieu en samenleving. Het rationele van de duurzame collectie ligt in de functionaliteit eenvoud en kwaliteit van het meubilair lees meer over Duurzame Dekbedden Deze aspecten versterken de kracht en puurheid .

Informatie over Duurzame Dekbedden

Duurzame Dekbedden

Sweetee textiles sweetee producten catalogus fotogalerij klanten contact dekbedden dekbedden sweetee wij hebben ervoor gekozen 2 kwaliteiten dekbedden op te nemen in ons assortiment een 100 polyester microvezel tijk en een 100 perkaal katoenen tijk Duurzame Dekbedden voor bedrijven op maat Beide dekens zijn gevuld met holle polyestervezel. Een deken met synthetische vulling voelt erg licht en zacht aan en heeft als bijkomend voordeel dat het in de machine gewassen en gedroogd mag worden. Een polyester microvezel tijk is goedkoper maar heeft een minder goede vochtregulatie dan een perkaal katoenen tijk Ons aanbod van Duurzame Dekbedden Deze laatste zorgt voor een optimale afvoer van transpiratie. Wij hebben gekozen voor een erg hoge kwaliteit perkaal 220 tc het katoen is da.

En nl home markten bedding fashion interior flooring wasbare wol wasbare wol rielfeltstop wasbare wol klant aan het woord we brought products to market that we couldnt have developed on our own. This can in part be attributed to van riels innovative capacity and the developmental process that we went through together Duurzame Dekbedden lijst Rielfeltstop is een wereldwijd uniek proces voor de behandeling van wol en andere dierlijke vezels. De behandelde vezels zijn wasbaar krimpvrij en chloorvrij. Ze vervilten niet. Dit geldt ook voor de eindproducten waarin de vezels worden verwerkt Enige opheldering over Duurzame Dekbedden Het resultaat is blijvend en op een duurzame wijze tot stand gekomen. Wasbare wol de behandelde wasbare wol is uitermate geschikt voor toepassing in bedtextiel bijvoorbeeld in wasbare kussens en dekbedden. Ook in de fashionindustrie zijn de behandelde vezels goed bruikbaar bijvoorbeeld als iso.p>

Duurzame Dekbedden onderneming

Duurzame Dekbedden

Home filosofie vragen getuigenissen kalender jobs contact een goede keuze vrijblijvend slaapadvies uw ideale bed topkwaliteit maatwerk gratis levering en plaatsing afspraak maken voorkom rug en nekklachten topkwaliteit kwaliteit van Duurzame Dekbedden verdient geld voor jou eigen bodem fabrieken in belgi en nederland produceren in hyginische omstandigheden onze matrassen lattenbodems boxsprings bedkaders kussens en donsdekens. We gebruiken hoogwaardige materialen die op een duurzame manier geassembleerd worden. Wij garanderen u slaapcomfort van topkwaliteit. Kwaliteitskeurmerken oekotex standard 100 is een kwaliteitskeurmerk van de international kotex association Selectie over Duurzame Dekbedden De associatie bestaat uit 14 onderzoekscentra in europa en japan. Ze zijn gespecialiseerd in onderzoek naar de gezondheid van producten met textiel. Het .</